Εσύ τι είδους διατροφή ακολουθείς;
O Νέιθαν Άνθονι καταρρίπτει όλες μας τις δικαιολογίες με 80 λόγους για να ξεκινήσουμε να τρώμε πιο υγιεινά με τη βοήθεια του απόλυτου γκάτζετ, air fryer!
Υπόσχεται ότι θα μας κάνει να μην παραγγείλουμε ποτέ ξανά φαγητό! Αυτό κι αν είναι το υπέρτατο challenge!
Εάν είσαι από αυτούς που απολαμβάνει γεύσεις από διαφορετικές κουζίνες αλλά δεν θες και να δυσκολευτείς ή να μαγειρεύεις με τις ώρες, ο Νέιθαν σου έχει απίθανες, πανεύκολες και όχι τόσο διαδεδομένες συνταγές.
Κι αν είσαι από αυτούς που θέλεις να προσέχεις την γραμμή σου αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνεις γιατί χρειάζεται να καταβάλλεις χρόνο και προσπάθεια, σε κάθε σελίδα και κάθε συνταγή θα βρεις υπολογισμό θερμίδων ανά μερίδα! Το μόνο που έχεις να σκεφτείς πλέον είναι τι τραβάει η όρεξή σου!
Κι αν κάθε φορά σου μένουν leftovers από το βραδινό αλλά δεν θες να φας το ίδιο φαγητό και την επόμενη μέρα, υιοθέτησε έναν πιο sustainable τρόπο ζωής και βρες λύσεις για το πώς να αξιοποιήσεις τη μισή μερίδα που σου έμεινε σε ένα εύκολο, γευστικότατο σνακ που θα πάρεις την επόμενη μέρα στην δουλειά!
Με τη χρήση του Air Fryer μπορείς να ψήνεις τα τρόφιμα με λίγο ή και καθόλου λάδι, μειώνοντας την περιεκτικότητα σε λίπος στα γεύματα. Επομένως εξασφαλίζεις πιο υγιεινά φαγητά με λιγότερες θερμίδες, αλλά με την ίδια απολαυστική γεύση.
Έγινε γνωστό ως το γκάτζετ που θα σου επιτρέψει να απολαύσεις ξανά τηγανητές πατάτες χωρίς τύψεις, αλλά μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτό!
Ο Νέιθαν Άνθονι είναι best seller συγγραφέας, δημιουργός της επιτυχημένης πλατφόρμας φαγητού Bored of Lunch, social media sensation και τηλεπερσόνα.
Ερασιτέχνης μάγειρας από τη Βόρεια Ιρλανδία, δημιούργησε το blog του για φαγητό κατά τη διάρκεια του lockdown για να κάνει τους ανθρώπους να μαγειρεύουν, να τρώνε πιο υγιεινά και να τους δώσει κάτι στο οποίο να επικεντρωθούν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Καθημερινά εργάζεται σε μια χρηματιστηριακή εταιρεία, γι’ αυτό μαγειρεύει με τρόπο που να ταιριάζει στο δύσκολο πρόγραμμά του. Αρχικά απευθυνόταν σε πολυάσχολους επαγγελματίες, αλλά επεκτάθηκε γρήγορα σε όλους όσοι εργάζονται από το σπίτι, σε πολυάσχολους γονείς και σε όσους θέλουν γρήγορες συνταγές με ελεγχόμενες θερμίδες.
2. The Vegan Style
H Madame Ginger μας δίνει 60+1 τρόπους να δοκιμάσουμε τη vegan διατροφή με extra λαχταριστές συνταγές για όλους!
Μας προτείνει νέα υλικά που θα μπουν στην κουζίνα μας και θα μας πάνε σε άλλο level!
Το Δε κουκμπουκ είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις μια φανταστική εμπειρία στην μαγειρική χωρίς τον κίνδυνο να δυσκολευτείς και να τα παρατήσεις!
Ειδικά αν θέλεις να ασπαστείς την vegan διατροφή, η οποία έχει γνωρίσει αξιοσημείωτη ανοδική πορεία στις μέρες μας, και να αφαιρέσεις από το διατροφολόγιο σου οτιδήποτε έχει να κάνει με κρέας, η Madame Ginger, expert του είδους, την έχει ψάξει για σένα και σου εγγυάται ότι δεν χάσεις καθόλου από την ενέργεια σου.
Η vegan διατροφή επικεντρώνεται στη χρήση φυτικών προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, φυσικές πηγές πρωτεΐνης όπως φασόλια και φιστίκια, και υγιεινά λίπη όπως αβοκάντο και ελαιόλαδο. Με τη σωστή γνώση και προετοιμασία, μπορείς να δημιουργήσεις πλούσιες και απολαυστικές γεύσεις, ενώ ταυτόχρονα να έχεις όλη τη διατροφική αξία που χρειάζεσαι.
Η Madame Ginger σε προτρέπει να δοκιμάσεις ένα δημιουργικό mix & match με τις συνταγές της και είναι σίγουρη ότι θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις και τα δικά σου vegan πιάτα! Θα γνωρίσεις νέα υλικά που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει αλλά μπορείς να βρεις πανεύκολα σε οποιοδήποτε κατάστημα με είδη φαγητού.
Ο περισσότερος κόσμος τη φωνάζει Madame Ginger, αλλά στις προσωπικές της στιγμές είναι απλά η Μαριλού. Σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία, εργάστηκε για 7 χρόνια σε PR agencies και στη συνέχεια σπούδασε μαγειρική και εργάστηκε 3 χρόνια σε επαγγελματικές κουζίνες. Τελικά, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το blog της, MadameGinger.com, και να μοιράζεται από εκεί συνταγές, σκέψεις, μυστικά της γεύσης και όχι μόνο. Το πιο αγαπημένο της project είναι η σειρά vlogs με τίτλο #EatLikeALocal στο κανάλι της στο YouTube, μέσα από την οποία ανακαλύπτει κι εξερευνά γευστικές συνήθειες ντόπιων διαφόρων τοποθεσιών, εντός και εκτός συνόρων της Ελλάδας.
3. The all time classic style
Και ποιος δεν λατρεύει μια αφράτη ζύμη, ένα μυρωδάτο κέικ, μια τραγανή σπανακόπιτα;
Υπάρχουν κάποια πιάτα που είναι και θα παραμείνουν για πάντα αγαπημένα, θα θυμίζουν κάποιον που μας φροντίζει και μας αγαπά. Και αυτό το συναίσθημα, θέλουμε να το προσφέρουμε όλοι στο τραπέζι μας.
Η πολυβραβευμένη σεφ Ντίνα Νικολάου, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό, μοιράζεται μαζί μας τα μεγαλύτερα μυστικά της!
Διαχρονικά αγαπημένες συνταγές με κοινό στοιχείο το αλεύρι και το μεράκι που περνά από γενιά σε γενιά. Πιάτα που έχουν συνδεθεί με διάφορα μέρη της Ελλάδας για να κερδίσεις κάθε καλεσμένο αλλά και με νότες Παρισιού για να τους ξαφνιάσεις ευχάριστα!
Γεννημένη σε μια οικογένεια που η μαγειρική και το καλό φαγητό ήταν βασικά συστατικά της έννοιας καλή ζωή, σύντομα άρχισε να πειραματίζεται με τα υλικά, τις μυρωδιές, τις αναλογίες.
Έχει σπουδάσει μαγειρική σε σχολές του Παρισιού δίπλα στους μεγαλύτερους δασκάλους που τις μετέδωσαν το πάθος για το καινούριο και την δημιουργία.
Έχει ένα εστιατόριο στο Παρίσι μαζί με την αδερφή της και μια λαμπρή πορεία σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια σε Ελλάδα και Γαλλία.
Έχει γράψει επίσης 8 βιβλία μαγειρικής αποσπώντας βραβεία μαγειρικής. Τέλος εργάζεται με πάθος για το site της www.dinanikolaou.gr. Πιστεύει ότι η μαγειρική είναι ένα μέσο έκφρασης και επικοινωνίας.



