Με κάθε αγορά δώρο ένα ημερολόγιο 2026. Για αγορές άνω των 30€, δώρο ένα ημερολόγιο 2026, μια συλλεκτική Tote bag και δωρεάν μεταφορικά.

Το φιλί που δεν δόθηκε ποτέ

Το φιλί που δεν δόθηκε ποτέ
Το φιλί που δεν δόθηκε ποτέ
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Το φιλί που δεν δόθηκε ποτέ
Το φιλί που δεν δόθηκε ποτέ
Το φιλί που δεν δόθηκε ποτέ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Όταν ο επιτυχημένος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Ζοέλ έχασε την έμπνευσή του, μετακόμισε αλλάζοντας πόλη και σπίτι, αναζητώντας μια σπίθα που θα τον έβγαζε από το πνευματικό του αδιέξοδο. Όταν γνώρισε την Κλοέ πίσω από έναν τοίχο, τη μίσησε μέχρι θανάτου. Όταν τη συνάντησε για πρώτη φορά από κοντά, τη λάτρεψε… μέχρι θανάτου. Η έμπνευση και η επιτυχία επέστρεψαν δυναμικά. Επιτέλους, όλα είναι ξανά όπως πρέπει. Εκτός από την Κλοέ. Τη δική του Κλοέ. Μια δυνατή καταιγίδα γίνεται η αιτία και το αποτρόπαιο έγκλημα έρχεται στο φως. Όλα έρχονται στο φως. Εκτός από την αλήθεια. Ένας γρίφος αναζητά απαντήσεις. Κι ένα φιλί που δεν δόθηκε ποτέ κάθε –μα κάθε– βράδυ επιστρέφει. Χωρίς στόμα. Ένα ψυχολογικό θρίλερ με ανατροπές που σοκάρουν και αλήθειες που δίνονται από τις πρώτες σελίδες, αλλά κανείς δεν καταφέρνει να τις αναγνωρίσει. Ακραίο, ευφυές, ιλιγγιώδες, με ένα ανατρεπτικό φινάλε που συγκλονίζει.
  • ΒΑΡΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
  • Κωδικός Προϊόντος: 35439
  • ISBN: 978-618-02-6151-6
  • Οικογένεια: ΜΙΝΩΑΣ ΕΛΛ.ΣΥΓΓΡΑΦ.
  • Κατηγορία: Πεζογραφία Ελληνική
Ονομαστική τιμή εκδότη
Τιμή minoas.gr
Χωρίς ΦΠΑ: 16,97€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χαρακτηριστικά
ISBN 978-618-02-6151-6
Αρ. Σελίδων 464
Βιβλιοδεσία ΡΑΦΤΟ-ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΕ ΑΥΤΙΑ
Διαστάσεις 38 x 140 x 205 mm
Επιμελητής ΜΠΑΝΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
Ηλικία ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Ημερομηνία έκδοσης 01/05/2026
Ημερομηνία Λανσαρίσματος 29/05/2026
Θέμα Ψυχολογικό θρίλερ
Κατηγορία Πεζογραφία Ελληνική
Κωδικός 35439
Οικογένεια ΜΙΝΩΑΣ ΕΛΛ.ΣΥΓΓΡΑΦ.
Συγγραφέας ΒΑΡΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
"Η ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗ γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τον κλασσικό χορό και τον αθλητισμό. Εργάζεται στο χώρο της υγείας, ενώ παράλληλα ασχολείται με την εγκληματολογία. Στα μυθιστορήματα της το έγκλημα έρχεται σε ένα ιδιάζον γκρο πλαν, με το ψυχολογικό θρίλερ να αποκαλύπτει διαρκώς νέες, διαφορετικές πτυχές του. Ο Μέντορας είναι το πέμπτο της μυθιστόρημα και το πρώτο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας. Έχουν προγηθεί τα μυθιστορήματα: