Με κάθε αγορά δώρο ένα ημερολόγιο 2026. Για αγορές άνω των 30€, δώρο ένα ημερολόγιο 2026, μια συλλεκτική Tote bag και δωρεάν μεταφορικά.

Το τρίο της Μαύρης Ντάμας

Το τρίο της Μαύρης Ντάμας
Το τρίο της Μαύρης Ντάμας
ΣΕΙΡΑ
Το τρίο της Μαύρης Ντάμας
Το τρίο της Μαύρης Ντάμας
Το τρίο της Μαύρης Ντάμας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Σέρλοκ Χολμς, ο Αρσέν Λουπέν και η Αϊρίν Άντλερ συναντιούνται για πρώτη φορά στο Σεν Μαλό το καλοκαίρι του 1870. Θα έκαναν και οι τρεις τις διακοπές τους, αλλά η τύχη είχε άλλα σχέδια για κείνους. Τα παιδιά βρίσκονται μπλεγμένα σε μια εγκληματική δίνη: ένα περιδέραιο με διαμάντια εξαφανίζεται, ένας νεκρός άντρας εντοπίζεται στην παραλία και μια σκοτεινή φιγούρα εμφανίζεται και εξαφανίζεται στις στέγες της πόλης. Η αστυνομία ψάχνει στο σκοτάδι. Οι τρεις φίλοι αναλαμβάνουν να λύσουν την υπόθεση.
Ονομαστική τιμή εκδότη
Τιμή minoas.gr
Χωρίς ΦΠΑ: 8,58€

Διαθέσιμες Επιλογές

Χαρακτηριστικά
ISBN 978-618-02-0949-5
Αρ. Σελίδων 216
Βιβλιοδεσία ΚΑΛΥΜΜΑ
Γλώσσα Πρωτύπου ΙΤΑΛΙΚΑ
Διαστάσεις 21 x 143 x 212 mm
Εικονογράφος ΜΠΡΟΥΝΟ ΙΑΚΟΠΟ
Επιμελητής ΣΦΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Ηλικία 8-12
Ημερομηνία έκδοσης 01/04/2018
Ημερομηνία Λανσαρίσματος
Θέμα Περιπέτεια
Κατηγορία Πεζογραφία Μεταφρασμένη
Κωδικός 22556
Μεταφραστής ΤΟΥΛΟΥΠΗ ΕΛΕΝΗ
Οικογένεια ΜΙΝΩΑΣ
Σειρά Σέρλοκ, Λουπέν κι εγώ
Συγγραφέας ΓΚΑΤΙ ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ,ΜΠΑΚΑΛΑΡΙO ΠΙΕΡΝΤΟΜΕΝΙΚΟ
ΓΚΑΤΙ ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ
Ο Pierdomenico Baccalario γεννήθηκε το 1974 στο Άκουι Τέρμε, μια πανέμορφη κωμόπολη της Ιταλίας. Ξεκίνησε να γράφει διηγήματα στο λύκειο, την ώρα των μαθηματικών. Έδινε τις ιστορίες στους συμμαθητές του και εκείνοι άρχισαν να τις μοιράζονται με τις υπόλοιπες τάξεις. Ο Baccalario ανακάλυψε ότι είχε αναγνώστες σε όλο το σχολείο και συνέχισε, μαθαίνοντας να γράφει πολύ γρήγορα και πάντα διαλέγοντας αναπάντεχο τέλος για τις ιστορίες του, έτσι ώστε τα υπόλοιπα παιδιά να επέστρεφαν αναζητώντας τη συνέχεια. Ο Baccalario έγραψε το πρώτο του μυθιστόρημα «La Strada del Guerriero» (Ο Δρόμος του Πολεμιστή) σε δεκαπέντε ημέρες και το υπέβαλε στο διαγωνισμό Μπατέλο α Βαπόρε, τον οποίο κέρδισε. Είχε γράψει χρησιμοποιώντας το όνομα ενός γείτονά του επειδή ήταν ντροπαλός και μόλις 23 ετών, και έτσι οι κριτές πείστηκαν ότι το βιβλίο είχε γραφτεί από έναν γηραίο και οξυδερκή φιλόσοφο! Ο Baccalario ζει σήμερα στο Μιλάνο.